Program 2022

Sgu’, tegnsprog, dialekter, OMG, nye ord, konkurrencer, kreativitet, ordsprog og underholdning.
Alt dette og meget mere kan du opleve på sprogfestivalen SPROGENSE i Bogense. Alle aktiviteter er gratis, men nogle af aktiviteterne kræver tilmelding. Der vil være et begrænset antal pladser til hver aktivitet.

Leg og læring 
Gennem en lang række lege og læringsaktiviteter kan du og din familie blive klogere på sproget på en sjov og lærerig måde. Du kan også tage på bogstavjagt rundt i Bogense bymidte, gætte ordsprog og komme helt tæt på de mange millioner ord hos Dansk Sprognævn.

Foredrag og debat
SPROGENSE og Dansk Sprognævn byder på en række spændende foredrag med sproget som omdrejningspunkt. Skoleelever, studerende, undervisere og alle sproginteresserede er velkomne, når fagfolk, specialister og andre sprogpassionerede inviterer til foredrag og dialog om sprogets rigdom.

Underholdning
Ordet og sproget vil også være omdrejningspunkt i de forskellige underholdningsindslag på SPROGENSE festivalen. Uanset om du er barn eller voksen, skoleelev, studerende, underviser, specialist eller ganske enkelt passioneret sproginteresseret, så er der i løbet af festivalens 2 dage lidt for enhver smag.

Programmet kan downloades som pdf herunder.