Program

Sgu’, tegnsprog, dialekter, OMG, nye ord, konkurrencer, kreativitet, ordsprog og underholdning.
Alt dette og meget mere kan du opleve på sprogfestivalen SPROGENSE i Bogense. Størstedelen af aktiviteterne er gratis, men nogle af aktiviteterne kræver tilmelding og udvalgte programpunkter kræver betalt tilmelding. Der vil være et begrænset antal pladser til hver aktivitet.

Leg og læring 
Gennem en lang række lege og læringsaktiviteter kan du på egen hånd eller sammen med din familie blive klogere på sproget på en sjov og lærerig måde. Du kan også deltage i forskellige sprogkonkurrencer og måske du er heldig at vinde én af de flotte præmier. På din vej rundt i Bogense kan du samtidig opleve andre leg og læringsaktiviteter, foredrag og forskellig underholdning.

Foredrag og debat
SPROGENSE og Dansk Sprognævn byder på en række spændende foredrag med sproget som omdrejningspunkt. Skoleelever, studerende, undervisere og alle sproginteresserede er velkomne, når fagfolk, specialister og andre sprogpassionerede inviterer til foredrag og dialog om sprogets rigdom.

Underholdning
Ordet og sproget vil også være omdrejningspunkt i de forskellige underholdningsindslag på SPROGENSE festivalen. Uanset om du er barn eller voksen, skoleelev, studerende, underviser, specialist eller ganske enkelt passioneret sproginteresseret, så er der i løbet af festivalens 2 dage lidt for enhver smag.

Programmet opdateres løbende frem mod festivalen 2025

NB. Ret til ændringer forbeholdes