Værd at vide

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, der oftest stilles om SPROGENSE sprogfestivalen.

JA. SPROGENSE er en sprogfestival med lærerige, sjove, underholdende og interaktive elementer, og det bliver en oplevelse for såvel børnefamilier, børnehaver, skoleelever og deres lærere, studerende, erhvervslivet og vidensinstitutioner.

I 2022 afholdes SPROGENSE den 16. og 17. september. Glæd dig til en sensommerfestival med masser af sprogoplevelser.

Alle har mulighed for at deltage i en lang række gratis aktiviteter, foredrag og debatter. Flere kræver dog billettilmelding. Disse vil evt. blive suppleret med udvalgte programpunkter, som kræver betaling. Endelig program inkl. tidspunkter følger.

Programmet bliver løbende opdateret. Når det samlede program for SPROGENSE ligger endelig klart, bliver der åbnet for billetbestilling.
Antal pladser til hver enkelt aktivitet er baseret på kapaciteten og at vi tager hensyn til hinanden.

Vi opfordrer og henstiller til, at du kun bestiller de billetter, som du skal bruge, så alle får mulighed for at deltage i sprogfestivalen. På visse aktiviteter er det kun muligt at bestille et begrænset antal billetter.

Alle aktiviteter, foredrag og underholdningsindslag foregår på forskellige steder i Bogense, f.eks. på biblioteket og hos Dansk Sprognævn. Der vil også være en bogstavjagt, hvor du sammen med din familie kommer rundt i den hyggelige købstad.

Sted og tidspunkter bliver løbende opdateret under program.

En folkelig sprogfestival hvor sproget er i fokus i masser aktiviteter, foredrag og underholdning.

Har du har behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte VisitNordfyn, som er klar til at hjælpe dig.

VisitNordfyn
Vestre Havnevej 9B
5400 Bogense

www.visitnordfyn.dk
Mail: info@visitnordfyn.dk

Telefon: +45 64 81 20 44
Telefontid: Fra kl. 9.00 på hverdage