Værd at vide

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, der oftest stilles om SPROGENSE sprogfestivalen.

JA. SPROGENSE er en sprogfestival med lærerige, sjove, underholdende og interaktive elementer, og det bliver en oplevelse for såvel børnefamilier, børnehaver, skoleelever og deres lærere, studerende, erhvervslivet og vidensinstitutioner.

Usikkerhed om loftet for forsamlinger i starten af maj 2021 betyder, at SPROGENSE er flyttet fra den 7. og 8. maj til den 17. og 18. september 2021.
I år skydes den allerførste sprogfestival i gang med masser af gratis aktiviteter for alle. 
Glæd dig til en sensommerfestival med masser af sprogoplevelser.

Den allerførste sprogfestival skydes i gang med gratis aktiviteter for alle, og der vil være en række forskellige lege og læringsoplevelser, aktiviteter, foredrag og underholdning. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding.

I 2021 er alle aktiviteter gratis, men nogle af aktiviteterne kræver tilmelding.

Antal pladser til hver enkelt aktivitet er baseret på kapaciteten  og at vi tager hensyn til hinanden.

Vi opfordrer og henstiller til, at du kun bestiller de billetter, som du skal bruge, så alle får mulighed for at deltage i sprogfestivalen. På visse aktiviteter er det kun muligt at bestille et begrænset antal billetter.

Programmet bliver løbende opdateret og fra 1. september kan du bestille billetter under menupunktet Billetter her på siden.

Alle aktiviteter, foredrag og underholdningsindslag foregår på forskellige steder i Bogense, f.eks. på biblioteket og hos Dansk Sprognævn. Der vil også være en bogstavjagt, hvor du sammen med din familie kommer rundt i den hyggelige købstad.

Sted og tidspunkter bliver løbende opdateret under program.

En folkelig sprogfestival hvor sproget er i fokus i masser aktiviteter, foredrag og underholdning.

Har du har behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte VisitNordfyn, som er klar til at hjælpe dig.

VisitNordfyn
Vestre Havnevej 9B
5400 Bogense

www.visitnordfyn.dk
Mail: info@visitnordfyn.dk

Telefon: +45 64 81 20 44
Telefontid: Fra kl. 9.00 på hverdage