Værd at vide

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, der oftest stilles om SPROGENSE sprogfestivalen.

JA. SPROGENSE er en sprogfestival med lærerige, sjove, underholdende og interaktive elementer, og det bliver en oplevelse for såvel børnefamilier, børnehaver, skoleelever og deres lærere, studerende, erhvervslivet og vidensinstitutioner.

Den 2. og 2. maj 2025 afholdes SPROGENSE for fjerde gang. I løbet af 2024 vil du i Bogense og på Nordfyn også kunne opleve forskellige aktiviteter med fokus på sprog. Disse bliver løbende meldt ud via SPROGENSE-nyhedsmail.

Alle har mulighed for at deltage i en lang række gratis aktiviteter, foredrag og debatter. Flere kræver dog billettilmelding. Disse vil evt. blive suppleret med udvalgte programpunkter, som kræver betaling. Endelig program inkl. tidspunkter følger.

Alle aktiviteter, foredrag og underholdningsindslag foregår på forskellige steder i Bogense, f.eks. på biblioteket og hos Dansk Sprognævn. Der vil også være en bogstavjagt, hvor du sammen med din familie kommer rundt i den hyggelige købstad.

Sted og tidspunkter bliver løbende opdateret under program.

En folkelig sprogfestival hvor sproget er i fokus i masser aktiviteter, foredrag og underholdning.

Har du har behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte VisitNordfyn, som er klar til at hjælpe dig.

VisitNordfyn
Vestre Havnevej 9B
5400 Bogense

www.visitnordfyn.dk
Mail: info@visitnordfyn.dk

Telefon: +45 64 81 20 44
Telefontid: Fra kl. 9.00 på hverdage