Her finder du lidt praktisk information

Har du brug for at parkere din bil? Er du sulten eller måske familien har brug for et sted at sove?

Når du besøger SPROGENSE og Danmarks hyggeligste købstad Bogense er der flere muligheder. Nedenfor kan du læse mere, og har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte VisitNordfyn, som er klar til at hjælpe.

VisitNordfyn
Vestre Havnevej 9B, 5400 Bogense

www.visitnordfyn.dk
Mail: info@visitnordfyn.dk

Telefon: +45 64 81 20 44   
Telefontid: Fra kl. 9.00 på hverdage

Spisesteder

Uden mad og drikke duer helten ikke.

I Bogense finder du et bredt udvalg af spisesteder. Uanset om du blot sulten efter en snack, lidt takeaway eller om du og familien ønsker at nyde en lækker frokost i en af restauranterne, så er der flere muligheder.

Bogense og omegn byder på alt fra hyggelige cafeer, udendørs gårdhaver til restauranter med specialretter, og naturligvis alt godt fra havet.

Overnatning

Har du lyst og mulighed for at opleve SPROGENSE både fredag og lørdag, så har Nordfyn de bedste steder at overnatte, hvad enten du søger B&B-værter i bymidten, camping ved skoven, hytter på bisonprærien eller sommerhus ved vandet. Du kan også finde gode autocamperpladser og shelters rundt på hele Nordfyn.

Parkering

I forbindelse med SPROGENSE er flere mulighed for gratis parkering i Bogense.


Påklædning

Festivalens mange aktiviteter, foredrag og underholdningsindslag foregår både i indendørs lokaler, i telte og udenfor i f.eks. SPROGGADEN.


Vi håber naturligvis på flot sensommervejr, men opfordrer til altid at tjekke op på lokation, vejrudsigt og tage påklædning på derefter.