Gamersprog for begyndere – et indblik i gamersprog og -kultur

kr. 0,00

Med en tredjedel af verdens befolkning, der gamer, er det naturligt at sproget fra gaming-verdenen har fundet vej ud i vores hverdag. Men hvad betyder det egentlig for den måde unge konstituerer sig, og kan der drages paralleller mellem “gamersprog” og andre ungdomssproglige tendenser?

Fredag den 15. september kl. 13.20 – 14.10

Kategori:

Beskrivelse

Tobias Cadin har over 10 års erfaring som socialpædagog og en generel interesse for ungdomskulturelle strømninger, og han vil her belyse hvor gamersprog kommer fra, hvem der bruger det og ikke mindst hvordan det påvirker vores hverdag.

Med konkrete eksempler fra praksis udfoldes det, hvordan gamersprog kan skabe udfordringer i den pædagogiske praksis og i forældrerollen, men også hvordan gaming og sproget derfra kan være en ressource for mange unge der måske ellers kan føle sig marginaliseret.

Eventdetaljer

Dato: 15. september 2023

Start: 13:20 CET

Slut: 14:10 CET

Sted: Multisalen, Bogense Skole, Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Find vej: Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej fortsættes lige ud i lyskrydset og derefter drejes til venstre ad Skovvej. Omkring skolen er der begrænsede parkeringsmuligheder og vi henviser til parkering ved Hotelpassagen eller Marinaen.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk