Direktøren i den varme stol

kr. 0,00

Kom ind i hjertet af Dansk Sprognævn, og mød direktør Thomas Hestbæk Andersen til en debat om dansk, hvor du er velkommen til at lytte med og spørge ind.

Foredraget vil blive tolket til tegnsprog. Der skal bookes billet. Til orientering vil der være såvel stående og siddende pladser, og der kan ikke reserveres fast plads.

Lørdag den 16. september kl. 14.00 – 14.50

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Der bliver masser af mulighed for at stille spørgsmål til Thomas Hestbæk om sproget og Sprognævnets arbejde – fx om arbejdet med ordbøgerne, om sprogets udvikling og nye ord og om dansk tegnsprog.

Det bliver lidt som spørgetelefonen, men her i en live-udgave hvor du er velkommen til at lytte med og spørge ind.

Dansk Sprognævn er en statslig forskningsinstitution under Kulturministeriet. Dansk Sprognævn udgiver den officielle danske retskrivningsordbog samt Nyt fra Sprognævnet, der behandler emner og temaer, især om sprogets udvikling. Desuden indsamler Dansk Sprognævn nye danske ord og har en oplysningstjeneste, der gratis besvarer spørgsmål fra offentligheden om dansk sprog og sprogbrug.

Yderligere information

Billet

Siddeplads, Ståplads

Eventdetaljer

Dato: 16. september 2023

Start: 14:00 CEST

Slut: 14:50 CEST

Sted: Dansk Sprognævn, Adelgade 119 B, 5400 Bogense

Find vej: Dansk Sprognævn ligger ved lyskrydset midt i byen. Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej, drejes til højre i lyskrydset ad Søndermarksvej og lige efter til venstre ad Plantagevænget. Der er begrænsede parkeringsmuligheder ved Dansk Sprognævn og langs Plantagevænget. Vi henviser til parkering ved Hotelpassagen, Marinaen og Bogense Hallerne.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk