Live-reading: Den eneste ene

DKK 0,00

Live-reading af det originale manuskript, skrevet af Kim Fupz Aakeson.

Nogle af Danmarks bedste skuespillere puster nyt liv i den danske filmklassiker – med et 180 graders køns-twist.

Live-readingen ledes af instruktør Oliver Zahle.

Fredag 17. september kl. 17.00-20.00 (inkl. pause).

Kategori:

Beskrivelse

Det er nu over 20 år siden Danmarks Film Akademi gav hele seks Robert priser, inklusiv Årets film og Årets manuskript, til filmen ‘Den eneste ene’. Nu vil vi lade nogle af Danmarks bedste skuespillere puste nyt liv i den danske filmklassiker ved en ekstraordinær live-reading af Kim Fupz Aakesons originale manuskript – med et 180 graders køns-twist.

Et godt filmmanuskript er nemlig godt, selv uden billederne og uagtet hvordan (køns-)rollerne er fordelt. Denne reading kan kun opleves én gang, og som vi ved fra den tidligere event, som blev opført i København i 2019, så bliver det aldeles uforudsigeligt og forrygende sjovt.

Kom og hør uforglemmelige replikker som ‘Du lugter af løg’, ‘Meget mærkeligt firma, og ’Jeg bedragede dig ikke, jeg bedrog dig’ leveret af en perlerække af danske skuespillere.

Løjerne ledes af instruktør Oliver Zahle live på scenen, der også læser regibemærkninger.

Rollelisten:

  • Jesper Ole Feit Andersen
  • Lisbeth Wulff
  • Anders Budde Christensen
  • Petrine Agger
  • Alexander Clement
  • Christine Albeck Børge
  • Rasmus Botoft
  • Oliver Zahle

 

Live-readingen af ‘Den eneste ene’ er realiseret med støtte fra FilmFyn, og Danmarks Film Akademi retter en særlig tak til Kim Fupz Aakeson.

Event Details

Date: 17. september 2021

Start time: 17:00 CEST

End time: 20:00 CEST

Venue: Støberiet, Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense

Directions: Støberiet ligger lige ved bunden af den gamle havn i Bogense. Parkering er mulig på p-pladser langs Vestre Havnevej, og på de store p-pladser ved Marinaen. Når man kommer kørende af Vestergade, skal man dreje til venstre af Strandvej, inden man kommer til den gamle havn, for at komme om til p-pladserne ved Marinaen. Herfra er der gangsti til Støberiet.

Phone: 64812044

Email: info@sprogense.dk