Vi hører stemmer

kr. 0,00

Mød retorikerne Hanne Smith Pedersen og Thea Sejr fra podcasten ” Vi hører stemmer” og bliv klogere på hvordan stemmen giver ordene mening. Hvorfor lyder vi egentlig som vi gør, og hvordan giver pauser, tryk og melodier en lækker stemme, som folk lytter til og ikke slukker for.

Glæd dig og vær en del af optagelsen af podcasten fra festivalen.

Lørdag den 16. september kl. 13.00

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Nogle stemmer lyder vildt lækre, og andre får dig til at slukke. Vi taler og taler, men aldrig om det vi taler med – nemlig stemmen!

I deres podcast ”Vi hører stemmer” ser Thea Sejr og Hanne Smith Pedersen nærmere på hvad stemmen består af, hvorfor vi lyder som vi gør og hvordan det vi siger kan lyde mere interessant, spændende og levende. De deler deres egne erfaringer fra retorikverdenen og livet som stemmekonsulenter og dykker ned i kendte stemmer, almindelige udfordringer og stemmeøvelser.

Eventdetaljer

Dato: 16. september 2023

Start: 13:00 CET

Slut: 14:00 CET

Sted: SPROGGADEN, Østergade, 5400 Bogense

Find vej: Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej fortsættes lige ud i lyskrydset og derefter drejes til venstre ad Skovvej. Omkring skolen er der begrænsede parkeringsmuligheder og vi henviser til parkering ved Hotelpassagen eller Marinaen.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk