Troens ord

kr. 0,00

Mød biskop Tine Lindhardt. ”Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden”. Jeg gætter på at de ord er kendt af mange. Ordene er 2000 år gamle, og de taler fortsat til os i dag med stor styrke. Men hvordan hører vi kirkens ord i dag? Og hvordan kan vi forstå dem?

Lørdag den 17. september kl. 13.00 – 14.30

Kategori:

Beskrivelse

Tine Lindhardt blev i 2012 valgt til biskop over Fyens Stift. Sideløbende med sine forskellige embeder og job har Tine Lindhardt undervist i faget “Gammel Testamente” på Det Teologiske Fakultet i Århus.

Tine Lindhardt holder foredrag om kirke, kultur, Bibel og samfund, og har skrevet artikler og bøger om samme emner. Hun er fortaler for kulturkristendom og for at gøre tærsklen til kirken lavere.

Tine Lindhardt fratræder som biskop per 31. januar 2023.

Eventdetaljer

Dato: 17. september 2022

Start: 13:00 CEST

Slut: 14:30 CEST

Sted: Bogense Kirke, Kirkestræde 39, 5400 Bogense

Find vej: Bogense Kirke er placeret i den vestlige del af Bogense for enden af Torvet. Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej, drejes til venstre i lyskrydset ad Vestergade ned mod havnen, hvorefter der drejes til venstre ad Adelgade og videre ad Kirkestræde. Der er begrænsede parkeringsmuligheder på Torvet, og vi henviser til parkering ved Hotelpassagen eller Marinaen.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk