Teu nå lich æ lidt. Vi kinne da e’nan, gør vi it? Så hvorfor stæe do dee som en fremme for mæ?

kr. 0,00

Oplev Rikke Thomsen i selskab med moderator Rasmus Gade til en stemningsfuld koncert og samtale i Bogense Kirke, hvor de sønderjyske fortællinger skæres ind til benet og går tættere på den folk, country og singer-songwriter-tradition, hun er rundet af. Der er dømt inderlighed, alvor og fortællelyst.

Der kan bookes 2 billetter per ordre.

Fredag den 15. september kl. 19.00-20.30

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Rikke Thomsen skriver og synger på klingende sønderjysk. Gennem 2022 præsenterede Rikke Thomsens sit første fuldlængde album “Opland” for publikum og albummet fik stor opmærksomhed. I udgivelsesugen var “Opland” bedst sælgende fysiske album i Danmark og “Ugens Album” på DRP5.

For “Opland” blev Rikke Thomsen nomineret til 3 GAFFA Priser: “Årets Danske Popudgivelse”, “Årets Danske Sangskriver” og “Årets Danske Solist”.

Eventdetaljer

Dato: 15. september 2023

Start: 19:00 CEST

Slut: 20:30 CEST

Sted: Bogense Kirke, Kirkestræde 39, 5400 Bogense

Find vej: Bogense Kirke er placeret i den vestlige del af Bogense for enden af Torvet. Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej, drejes til venstre i lyskrydset ad Vestergade ned mod havnen, hvorefter der drejes til venstre ad Adelgade og videre ad Kirkestræde. Der er begrænsede parkeringsmuligheder på Torvet og vi henviser til parkering ved Hotelpassagen eller Marinaen.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk