Poetry Slam Show

kr. 0,00

Litteratur med grin og nerve. Slam er underholdende poesi, finurlige historier og tankevækkende grin: Svært at forklare, men let at elske.

Oplev to af Danmarks bedste slam-performere, når de viser dig alt dét, der gør sproget værd at udforske og lege med. Mød op og få en ordrig ud af kroppen-oplevelse.

Fredag den 16. september kl. 17.00 – 18.15

Kategori:

Beskrivelse

Lasse Nyholm Jensen er fynbo og tredobbelt dansk mester i poetry slam, og så er han en gudsbenådet satiriker, der især koncentrerer sig om jordens undergang, men også om fugleliv og strikkeopskrifter. Dennis Buchleitner er Lollands helt eget bud på en karismatisk sprechstallmeister extraordinaire, som altid formår at begejstre med sin ofte personlige storytelling, der river dig rundt i manegen.

Eventdetaljer

Dato: 16. september 2022

Start: 17:00 CEST

Slut: 18:15 CEST

Sted: Bogense Kirke, Kirkestræde 39, 5400 Bogense

Find vej: Bogense Kirke er placeret i den vestlige del af Bogense for enden af Torvet. Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej, drejes til venstre i lyskrydset ad Vestergade ned mod havnen, hvorefter der drejes til venstre ad Adelgade og videre ad Kirkestræde. Der er begrænsede parkeringsmuligheder på Torvet, og vi henviser til parkering ved Hotelpassagen eller Marinaen.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk