Hvis I ikke lærer jeres børn dansk, er I dårlige forældre

kr. 0,00

Vi tester og vurderer børns sprog som aldrig før og kategoriserer dem efter hvordan de klarer sig i sprogtesten. I medierne møder vi overskrifter som ”Hvert femte barn har sproglige udfordringer ved skolestart”, ”Nogle børn er to år bagud når de starter i skole” og ”Hvis I ikke lærer jeres børn dansk, er I dårlige forældre”.

Lørdag den 17. september kl. 10.15-11.00

Kategori:

Beskrivelse

Men hvor meningsfuldt er det at vurdere og kategorisere børns sprog på denne måde? Laila Kjærbæk fra Syddansk Universitet vil i dette oplæg fortælle hvorfor og hvordan børn tilegner børn sig sprog, og tager på en gennemflyvning gennem børns sprogudvikling i 0-6-årsalderen. Vi ser også på hvilke faktorer der påvirker børns sprogtilegnelse, og mon ikke også vi kan få aflivet en myte eller to om børns sprog undervejs?

Eventdetaljer

Dato: 17. september 2022

Start: 10:15 CEST

Slut: 11:00 CEST

Sted: Dansk Sprognævn, Adelgade 119 B, 5400 Bogense

Find vej: Dansk Sprognævn ligger ved lyskrydset midt i byen. Når du kommer ind i byen og kører ad Odensevej, drejes til højre i lyskrydset ad Søndermarksvej og lige efter til venstre ad Plantagevænget. Der er begrænsede parkeringsmuligheder ved Dansk Sprognævn og langs Plantagevænget. Vi henviser til parkering ved Hotelpassagen, Marinaen og Bogense Hallerne.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk