Anders Agger indefra

kr. 0,00

Kom helt tæt på den prisbelønnede TV-journalist Anders Agger i et tankevækkende, skarpt, åbenhjertigt foredrag med kant, humor og sproglig vinkel.

I foredraget vil han – på sin underspillede facon – vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser fortælle om de mange etiske overvejelser og hensyn der er når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Og der vil være både stærke og underholdende klip undervejs i Anders Aggers optræden.

Anders Agger vil ligeledes fortælle om hvor vigtig sproget er i hans arbejde.

Fredag den 16. september kl. 19.30-21.00

Der kan bookes max 2 billetter pr. person

Ved udeblivelse opkræves et ”no show”gebyr på 100 kr. per person

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Anders Agger har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde vi lever med hinanden på.

Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset.

Og i de senere år har særligt serien INDEFRA trukket stor opmærksomhed, når Anders Agger har fået adgang til endnu et særligt miljø: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling.

Anders Agger har modtaget en stribe priser: Som tilrettelægger, som vært – og senest Modersmålprisen i 2021.

Eventdetaljer

Dato: 16. september 2022

Start: 19:30 CEST

Slut: 21:00 CEST

Sted: Støberiet, Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense

Find vej: Støberiet ligger lige ved bunden af den gamle havn i Bogense. Parkering er mulig på p-pladser langs Vestre Havnevej, og på de store p-pladser ved Marinaen. Når man kommer kørende af Vestergade, skal man dreje til venstre af Strandvej, inden man kommer til den gamle havn, for at komme om til p-pladserne ved Marinaen. Herfra er der gangsti til Støberiet.

Tlf.: 64812044

E-mail: info@sprogense.dk